Перейти до основного вмісту

смс привітання з днем збройних сил україни

Школьные олимпиады 2022-2023 в москве даты привітання україни смс з днем сил збройних календарне планування 8 клас трудове навчання обслуговуючі види праці 2022 — 2023.

Картинки з Днем Збройних сил України 2020 – привітання листівки В День Збройних сил України від усієї душі хочу побажати міцних сил і незламної віри, сміливих ідей і добрих надій, впевнених планів та обов’язкової удачі, незгасимого оптимізму і відмінного виконання всіх поставлених завдань. Привітання з днем Збройних Сил України <!—if(СМС.) Читайте такожВихідні у грудні: як відпочиватимуть українці цього місяцяНа ЗСУ, як відомо, покладаються оборона України, захист її суверенітету, територіальної цілісності і недоторканності. Військо забезпечує стримування збройної агресії проти України та відсіч їй, охорону повітряного та підводного простору держави. Привітання з днем Збройних Сил України 6 грудня – День Збройних Сил України. Незважаючи на досить коротку офіційну історію українського війська, справжній вік української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у перемогах українців ще з часів Київської Русі. Кращі привітання на День Збройних сил України: привітання. Главред зібрав найкращі привітання з Днем Збройних сил України та поздравления с Днем Вооруженных сил Украины в День Вооруженных Сил Украины 2021 — смс поздравления Современные поздравления смс к празднику «День Вооруженных Сил Украины» на сайте "Поздравь ОК".

Удивите всех оригинальными и интересными пожеланиями в виде смс! День Збройних Сил України: привітання, вірші та смс — День Збройних сил України відзначається 6 грудня.

Відзначимо, що він не є вихідним днем, на відміну від Дня захисника України, який відзначається 14 жовтня. Привітання з Днем Збройних Сил Привітання з Днем збройних сил України на українській мові З Днем збройних сил України вітаю, У свято це мужності й сили бажаю, Друзів надійних, здоров’я, достатку, Щоб було у вас завжди все у порядку. Натхнення в роботі та миру у домі, Щоб всі у сім’ї вашій були здорові! 4 смс — 213 символов. День Збройних сил України: найкращі привітання у віршах і прозі Привітання з днем Збройних сил України чоловіку. Шанoвні військoвoслужбoвці! Поздравления с Днем Вооруженных Сил Украины З Днем збройних сил України вітаю, У свято це мужності й сили бажаю, Друзів надійних, здоров’я, достатку, Щоб було у вас завжди все у порядку.

Натхнення в роботі та миру у домі, Щоб всі у сім’ї вашій були здорові! День Збройних сил України 2020: найкращі привітання у віршах. Вітаємо Вас із Днем Збройних Сил України! У цей день ми вшановуємо усіх військових, які у лавах Збройних Сил України служать справі зміцнення обороноздатності та підвищення безпеки нашої держави. У пам'яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться подвиги. День Збройних сил України 2020: привітання у віршах, прозі. 6 грудня відзначають день Збройних сил України. Цей день присвячений усім українським військовослужбовцям, які служили та продовжують служити в армії. З Днем Збройних Сил України 2019 – привітання прозою, у віршах Ми відмічаємо 6 грудня День Збройних Сил України. Кого та як привітати на це свято, дізнайся у статті. Кращі поздоровлення у віршах та в прозі українською мовою, гарні та веселі картинки, листівки, короткі смс — обери до душі. Не забудь привітати усіх, хто ніс чи несе службу у Привітання з Днем Збройних сил України Поздравления с Днем Вооруженных сил Украины в прозе.

4 смс — 229 символов Привітання з Днем Повітряних Сил Збройних Сил України Справжніх воїнів, що захищають народ, з днем рідної армії!

Слава Україні! Привітання з Днем захисника України 2020: найкращі. Українські захисники! Привітання з Днем ЗСУ в прозі. В День Збройних Сил України від усієї душі хочу побажати міцних сил і незламної віри, сміливих ідей і добрих надій, впевнених планів та обов’язкової удачі, незгасимого оптимізму і відмінного виконання всіх поставлених завдань. Привітання з Днем Збройних сил України — вірші, листівки, проза Привітання з Днем Збройних сил України у віршах. Ти солдат і тепер захищаєш, Рідний край від московських катів.

Нечисть бісівську геть проганяєш, Що зі зброєю вдерлася в дім. День збройних сил України, дата, історія, особливості. — ЗНАЙ ЮА У День Збройних Сил України не забудьте привітати військовослужбовців красивим віршем або СМС. У рідному війську ти службу несеш, Я знаю — мене від біди ти спасеш, Мене вбережеш ти від зла і тривог, Бо вмілий і вправний ти майже як бог! Бо ти — патріот, захищаєш державу З Днем захисника України — привітання: проза, вірші та смс Вітаємо з Днем Збройних сил України чоловіків і жінок, які не відступають назад та йдуть тільки за перемогою, сміливих і відважних, сильних і безстрашних солдатів, офіцерів, і генералів. Красиві СМС привітання з Днем захисника України Вашій увазі кращі привітання з Днем Захисника України, з Днем Українського козацтва (14 Жовтня), з Днем Армії або, по іншому, Днем Збройних Сил України (6 Грудня, 23 Лютого) прозою, у віршах, картинках та листівках українською мовою! Привітання з Днем Збройних сил України 6 грудня! В Україні відзначається День Збройних сил — важливий день для сотень тисяч відважних жінок і чоловіків, які згодні жертвувати комфортом і безпекою заради того, щоб ми могли насолоджуватися життям і відчувати себе захищеними. У цій статті ми розповімо про історію свята, його особливості та поділимося кращими варіантами для привітання по СМС. Привітання з днем збройних сил України, 6 грудня 2021 — 96. Всех мужчин, защитников Отечества с Днем Вооруженных Сил Украины.

Всього СМС: 13. Дорогие ребята, вас поздравляем, Конечно, счастье пожелаем, Вы же у нас вот такие Трудолюбивые и стройные Пусть фортуна улыбается, А несогласие не придирается, Оставайтесь такими вежливыми и молодыми, Красивыми, внимательными, Нежными, сообразительными, Единственными и неповторимыми! Привітання з днем Збройних Сил України. День Української Армії Современные поздравления к празднику «День Вооруженных Сил Украины» на портале "Поздравь ОК". Поразите всех экстравагантными и лакомыми поздравлениями! Привітання до дня 0сухопутних військ Збройних Сил України Повідомлялося, що з 18 вересня температура повітря в Україні почне знижуватись. Також очікуються дощі. Привітання з Днем збройних сил України на українській мові. В День Вооруженных Сил Украины от всей души пожелать хочу крепких сил и несломленной веры, бравых идей и добрых надежд, уверенных планов и обязательной удачи, неугасаемого оптимизма и отменного выполнения всех поставленных задач. Привітання з Днем Збройних сил України у прозі День Збройних сил України: найкращі привітання та побажання у віршах і листівках. З Днем Збройних сил України: найкращі привітання та листівки день Вооруженных Сил Украины українською: Привітання з днем Збройних Сил України. Вітання з Днем Збройних сил України в СМС. — Кращі привітання на День Збройних сил України: привітання у віршах, смс і картинках. Привітання з Днем Збройних Сил України Привітання з днем ЗСУ у віршах. День Збройних сил — свято професійних військових. Тому не варто перетворювати його в "чоловічий день", і відправляти привітання всім знайомим хлопчикам і чоловікам. День Збройних сил України: привітання в прозі — ЗНАЙ ЮА Щороку 6 грудня українці відзначають одне з найважливіших національних свят – День збройних сил України. У цей день військовослужбовці традиційно приймають привітання від друзів, рідних і близьких, а також від побратимів, командирів та політиків. День Збройних сил Україна 2020: найщиріші привітання для. Збройні сили України — Слава, гордість, міць країни! Захищають мир, свободу Служать рідному народу! Щира шана і подяка Хлопцям, молодим солдатам, Що строкову службу чесно Сприйняли, як борг почесний! Матері й батьки шановні Вихованням послідовним Відчуття патріотизму І повагу до Вітчизни У серцях синів зростили — Вартувати відпустили Мирну, вільну і єдину Незалежну Україну! День Збройних сил України 2020 — привітання, смс. З Днем Збройних сил! Хай квітне Україна! Під захистом щоденним і надійним, Пишається своїм хай кожним сином, Хай небо завжди буде чистим, мрійним. Захисники, надія Батьківщини! Сміливі, самовіддані і дужі, Ви гордість і народу, і країни, Пишаємося вами всі ми дуже! День Збройних Сил 2021 З Днем Збройних Сил України вітаю. Ніхто і ніколи нас не здолає! Бажаю нашим захисникам Відсіч давати усім ворогам.

Хай квітне й міцніє наша держава, Хай має у світі шану та славу.

Хай буде заможним мудрий народ, Хай має він безліч шансів й свобод! Привітання до дня Збройних сил України 6 грудня — День Збройним Силам України. Незважаючи на досить коротку офіційну історію українського війська, справжній вік Української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у перемогах українців ще з часів Київської Русі. І сьогодні солдати і. З Днем Збройних Сил України Привітання — YouTube Шановні військові Повітряних сил України! Бажаю вам, щоб завжди в Україні цінувалася чесність, доблесть і сила, бажаю, щоб ваша доля склалася красиво: прослужити ви в Збройних силах багато років, і на старості мали б велику шану, як від близьких людей, так і від цілої України зокрема. З Днем радіотехнічних військ України — привітання, смс, листівки Привітання з Днем Збройних сил України 6 грудня Привітання з Днем Збройних сил України прозою, у віршах та смс Всіх чоловіків, захисників Вітчизни з Днем Збройних Сил України, привітання українським воїнам кіборгам. Всього СМС: 51. Кого з усіх чоловіків Вітати з Днем армії Найперше – тих, хто відслужив, Хто хоч би раз з кумою жив, Хто пив горілку, пив вино, На фільми жахів був в кіно День збройних сил України: кращі поздоровлення. — ЗНАЙ ЮА Війська зв'язку входять до складу всіх видів військ ЗСУ і включають вузлові та лінійні з'єднання, частини технічного забезпечення зв'язку та автоматизованих систем управління, служби фельд'єгерського-поштового зв'язку. До свята OBOZREVATEL підготував оригінальні привітання у віршах і прозі, смс, картинки та відео. З Днем Збройних Сил України 2019: привітання і картинки. Вітаю вас із Днем Української Армії! Нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких і рідних. І після будь-яких "баталій", які часто трапляються у повсякденному мирному житті, вдома на вас завжди чекає затишна гавань. Міцного здоров’я Вам, успіхів. Привітання з Днем ЗСУ 2020 в прозі і віршах — Телеграф Привітання з днем української армії чоловіку.

Сердечно вітаю вас із Днем Збройних Сил України. Бажаю здоров’я, щастя, благополуччя та родинного затишку.

На наших військових покладена священна місія -. боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу. Поздоровлення до дня Збройних сил України привітання з днем збройних сил україни – смс поздоровлення. Це свято тих, хто здатен у будь-яку хвилину Родину захищати та неньку Україну! Хай мир панує завжди і спокій навкруги, Будь-що тобі хай буде, мій брате, до снаги, Хай множаться здобутки, життя хай процвітає, Й Святая Божа Матір тебе оберігає! Привітання з Днем захисника Вітчизни України. Української Армії У неділю, 5 липня, відзначається День Військово-морських сил Збройних Сил України. До свята OBOZREVATEL публікує найкращі привітання у віршах і прозі, смс, відео та листівки. День Військово-морських сил України 2020: картинки, смс, вірші. Вітаю з Днем Збройних Сил України і побажати від душі хочу браво і впевнено стояти на сторожі безпеки і мирного спокою держави, захищати свій народ від гніву і втручання ворогів, ніколи не переставати виховувати в собі силу волі і мужності, виявляти в будь-якій справі відвагу і свій. Вірші до дня збройних сил України 3 смс — 136 символов. З Днем Збройних сил України! Дякуємо вам, захисники, за те, що стоїте на варті суверенності країни, що оберігаєте кордони та бережете спокій у наших оселях! Щастя вам, радості, сімейного затишку, добробуту та сонячного настрою! 4 смс — 227 символов. Дитячі привітання до Дня Збройних сил України Привітання з Днем Збройних Сил для військових. Хай хтось говорить: «Це не свято, і тої армії нема» Та як забути все солдату, В кого на скронях сивина?

Служили вірно тій країні, Якій на вірність присягли, Присягу виконали чесно І ворогів перемогли! Красиві привітання з Днем Збройних Сил України у віршах і СМС Красиві привітання з Днем захисника України та Днем українського козацтва пролунають на адресу хлопців та чоловіків 14 жовтня 2020 та 6 грудня у День Збройних сил України. Пам'ятайте, що головне не цінні подарунки, а щира подяка. Яскраві привітання з Днем сержанта ЗСУ 2020 — Телеграф Зі святом дорогі наші захисники!. . Привітання з Днем Збройних сил України 6 грудня Ogirok У цей день 1991 року був прийнятий Закон "Про Збройні сили України", а День Збройних сил України був установлений постановою Верховної Ради України в 1993 році. Цього дня в багатьох містах відбувається урочисте покладання квітів до могил солдатів, божественна літургія, збори, церемонії вручення державних нагород та премій, а також концерти та інші святкові заходи. ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ. — YouTube Збройні сили України — Слава, гордість, міць країни! Матері й батьки шановні Вихованням послідовним Відчуття патріотизму І повагу до Вітчизни У серцях синів зростили — Вартувати відпустили Мирну, вільну і єдину Незалежну. Привітання у День Збройних Сил України ОГО "Апостроф" зібрав найкращі короткі смс-привітання зі святом. Ти – справжній герой і ми пишаємося, що в українській армії є такі люди, як ти.В источнике. День Повітряних сил Збройних сил України: привітання, смс. Оригінальне привітання із днем збройних сил України.

Кожна держава має своє військо. У кожного з них є свої символи, які віддзеркалені у присязі. У воїнів Збройних сил України теж є святі слова, які глибоко переконливо визначають роль і призначення національного війська Привітання до Дня Збройних сил України Вірші, короткі або довгі, роблять привітання максимально урочистим. Їх можна зачитати особисто або відправити смс-повідомленням. На честь Дня Збройних сил України написано багато красивих віршів, серед них є смішні, прикольні, офіційні, жартівливі, урочисті. Привітання на День Збройних Сил України ВІТАННЯ Привітання з Днем Збройних сил у прозі. У воїнів Збройних сил України теж є святі слова, які глибоко переконливо визначають роль і призначення національного війська – служити українському народові. Привітання з Днем Збройних сил України — Новости на У День Збройних Сил України не забудьте привітати військовослужбовців красивим віршем або СМС. У рідному війську ти службу несеш, Я знаю — мене від біди ти спасеш, Мене вбережеш ти від зла і тривог, Бо вмілий і вправний ти майже як бог! День Збройних сил України: Привітання, листівки і смс. День Збройних сил України: красиві привітання у віршах і прозі Привітання з нагоди дня збройних сил України. Збройні сили України — Слава, гордість, міць країни! Щира шана і подяка Хлопцям, молодим солдатам, Що строкову службу чесно Сприйняли, як борг почесний! З Днем військ зв'язку 2020: привітання, смс, картинки, відео Вітання з Днем Збройних сил України в СМС і картинках.

День Збройних Сил України відзначають щороку в одну й ту ж саму дату – 6 грудня.

У цей день у 1991 році був прийнятий закон України Про Збройні Сили України. Привітання з Днем ЗСУ у прозі. Збройні Сили України.

Привітання до Дня Збройних Сил України. Збройні сили України — Слава, гордість, міць країни! Матері й батьки шановні Вихованням послідовним Відчуття патріотизму І повагу до Вітчизни У серцях. Привітання з 6 грудня: смс справжнім чоловікам — 6 грудня Україна відзначає день Збройних Сил України. День Вооруженных сил Украины сегодня – праздник всех, кто защищает от врагов наше государство, всех, кто заботится о безопасности страны. Именно благодаря их несокрушимому духу Украина и по сей день является суверенным независимым государством. На праздник 6 декабря Главред подобрал самые лучшие оригинальные поздравления с Днем Вооруженных сил Украины – официальные в прозе, прикольные стихи, короткие смс и красивые открытки с Днем Вооруженных сил Украины. Привітання з Днем Збройних сил України прозою. З Днем Повітряних сил ЗСУ 2020: привітання, листівки, картинки Кого з усіх чоловіків Вітати з Днем армії? Найперше – тих, хто відслужив, Хто хоч би раз з кумою жив, Хто пив горілку, пив вино, На фільми жахів був в кіно, Хто чи мисливець, чи рибак, Хто любить.кс, та не маніяк, Хто має гроші і авто, Хто може жити років сто, Хто на плацу кричить УРА! З Днем Збройних сил України – привітання з 6 грудня на словах. 6 грудня Україна відзначає День Збройних сил — це свято мужніх воїнів, які щодня виконують важку і небезпечну роботу зі зброєю в руках, але завдяки яким українці живуть в мирі та безпеці.

У цей день українці вшановують пам’ять тих, хто поклав своє життя в ім’я свободи України День Збройних сил України 2020: найкращі привітання у віршах Повітряні Сили Збройних Сил України — один з головних носіїв бойового потенціалу Збройних сил країни. Цей високоманевровий вид ПС призначений, спільно з військами Протиповітряною обороною, для охорони повітряного простору держави, ураження з Привітання з Днем Захисника, з Днем Армії, з Днем Збройних. З Днем Збройних сил України – листівка Фото из открытых источников. День Збройних сил України в 2020 році: найкрасивіші. — ЗНАЙ ЮА Привітання з Днем Збройних сил України — гарні вірші, смс, картинки. Вітають тебе і тополька, й калина, І синє озерце, й тендітний ручай Зі святом – із Днем Збройних сил України, Ти свято це, воїне, гідно стрічай!

Стрічай його гордо, сміливо і славно, Стрічай за звичаєм дідів-козаків. Привітання з днем Збройних сил України в прозі та вірші до Дня. Вітаю з Днем Збройних сил України! Бажаю з гордістю служити своєму народу, бути завжди напоготові захищати мирних жителів від ворога, нести службу чесно та віддано! Бажаю сміливим воїнам належних умов, високих зарплат та сімейного затишку. Нехай вдома вас завжди чекають. Привітання з Днем збройних сил України 2021, 6 грудня 2021. Це справжнє свято мужності й самовідданості, свято лицарства і благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники України, водночас стало уособленим святом усіх чоловіків. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої. Прикольні привітання з Днем Збройних сил України 6 грудня! Привітання з Днем Збройних Сил для військових. Любі хлопці, вас вітаєм, Звісно, щастя побажаєм, Ви ж у нас ось такі Працьовиті та стрункі Нехай фортуна посміхається, А а незгода не чіпляється, Залишайтеся такими чемними та молодими, Гарними, уважними, Ніжними, кмітливими, Єдиними та Привітання з Днем Збройних Сил України у прозі 3 листопада в Україні відзначається День інженерних військ. Він затверджений Указом Президента 27 жовтня 1999 року в знак видатних заслуг саперів, ветеранів та воїнів-інженерів. Привітання з Днем Збройних Сил України. А свято, День Збройних сил України, було встановлено Верховною Радою України в 1993 році. Також в цей день, 6 грудня, присуджують Премію ім. Богдана Хмельницького за твори літератури, мистецтва, публіцистики, журналістики за найкраще висвітлення тематики війни. СМС привітання в День Повітряних сил Збройних сил України #ЗСУ #Свято #Привітання #професійнесвято #Новини #Новости #UkrMedia. День Збройних Сил України 6 грудня — поздоровлення, смс. Найкращі вітання з Днем збройних сил України на ПоздравОК. Красиві авторські побажання з Днем збройних сил українською мовою своїми словами, віршах, смс! Вибирайте добрі віншування! Смс з 6 грудня В День Збройних сил Бажаємо вам від душі Щоб ви не знали ні біди, ні горя Та завжди щасливі були! Привітання з Днем Збройних сил України — найкращі картинки.

Дорогі захисники України! Прийміть наші щирі вітання з професійним святом. Цей особливий день дає нам змогу. Привітання з днем збройних сил України українською мовою У неділю, 5 липня, відзначається День Військово-морських сил Збройних Сил України. 2015 року указом президента Петра Порошенка свято було встановлено на першу неділю липня. День ЗСУ 2020: привітання з Днем Збройних Сил в картинках. Привітання з Днем Збройних Сил України 2020 висловлять вашу вдячність військовим за їхню відвагу та героїзм! При цьому 6 грудня вітання отримують не лише бійці, а й всі чоловіки, які служили в армії. Ось найкращі побажання українською мовою у віршах, прозі, смс та картинках для них. 6 грудня – День Збройних Сил України: привітання та СМС. Вы самые отважные, Отлично снаряженные, Такие украинские И все вооруженные. Пусть праздник вам салютами Без устали стреляет, И с каждою минутою Все больше поздравляет! Я спешу тебя поздравить С Днем Вооруженных Сил! И желаю чтоб мундир ты Только с гордостью носил. UkrMedia — #. Щиро вітаю всіх військовослужбовців з Днем Збройних Сил України та бажаю Вам незламної волі, надійного родинного тилу, богатирського здоров'я та звершення всіх ваших мрій і побажань. Поздоровлення з днем Збройних сил України Духмяний хліб на рушнику, Гостинно розпростерті руки, Щасливу матері сльозу, І дідуся з веселим внуком! За бескиди й дніпровські схили, За наш пісенний славний рід, За пломінь в косах у калини, І за чумацький небозвід!

За нашу рідну Україну, Що зберегли за всі віки — Низький. День Збройних Сил України — вітання у прозі, віршах і картинках Вітаю з Днем Збройних Сил України. Бажаю тримати під захистом улюблену країну, бажаю не боятися жодного ворога. Нехай завжди вистачає сил, впевненості та мужності. Нехай попереду чекають лише мирні дні благополуччя. Бажаю стійкості, витримки, вірної любові та міцної Привітання з Днем Збройних Сил України. — Новости на Збройні сили України — Слава, гордість, міць країни! Матері й батьки шановні Вихованням послідовним Відчуття патріотизму І. День Збройних Сил України: Привітання, листівки і смс, 6 грудня. Привітання з Днем Збройних сил України в прозі. Ваша мужність та сила здатні подолати будь-які перешкоди. Щиро зичу миру та спокою Вам, дорогі наші солдати та офіцери, подальших успіхів у вдосконаленні бойової майстерності, добра та достатку Вашим оселям! 6 грудня — День Збройних сил України: вітання, листівки та СМС. З армії 6 грудня Тебе сьогодні ми вітаєм, Від всієї душі тобі ми бажаєм: Щасливих днів і ніжної ласки, Принцесу милу із гарно казки, Перемогу важку в боротьбі — Хай все це дістанеться тобі! 6 грудня День Збройних Сил України — Привітання. Вітаю із Днем Збройних Сил України! Хай буде сильною рука, Міцними будуть хай війська, Нехай здоров’я – як та криця, Хай служба завжди – як годиться! Поздравление с днем Украинской Армии. День Вооруженных Сил. День вооружённых сил Очень важен Украине, Долг ваш — Родину спасти И сделать, что по силам.

Пожелаем вам здоровья, Мир на службе и в семье, Чтобы было всё, как надо, Быть уверенным в себе! Поздравок сей прочитали И улыбок пожелали! Сегодня День Вооруженных Сил Украины И мы поздравляем всех военных защитников наших. Пусть праздник придаст вам побольше силы, И пусть служить помогает любовь в сердцах ваших! Мы вам дарим сегодня наш большой поздравок.

Его мы для вас в стихах сочинили. День Збройних сил України: красиві смс-привітання. Привітання з Днем Збройних сил України у прозі. Вітаю з Днем захисника Вітчизни і від чистого серця хочу побажати зберігати спокій і впевненість у будь-якій життєвій ситуації, здійснювати гарні і добрі вчинки, берегти і міцно любити своїх рідних, піклуватися про майбутнє і з успіхом досягати великих висот. День Збройних сил України: привітання в СМС Life День військ зв'язку Збройних сил України відзначається щорічно 8 серпня. Свято було засновано 2000 року указом президента Леоніда Кучми. День збройних сил України: привітання та листівки Привітання з Днем Збройних Сил. Колектив жіночий хоче привітати Вас, чоловіки, з вашим славним святом. І прийміть у цей святковий час Цілу низку побажань від нас.

Щоб бутерброд не падав маслом вниз, Приємний завжди щоб чекав сюрприз, Щоб зранку з тої лиш вставав ноги, Щоб З Днем Збройних Сил України 2020: привітання прозою, у віршах Привітання з днем Збройних Сил України нескладно придумати самому, головне – бути щирим.

Але можна також знайти готовий варіант привітання в мережі. З нагоди Дня Збройних Сил України ми зібрали вітання у прозі та віршах. Збройні сили України — Слава, гордість, міць країни! Матері й батьки шановні Вихованням послідовним Відчуття патріотизму І повагу до Вітчизни У серцях синів.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу