Перейти до основного вмісту

минуло вже пів-віку з того часу українські народні

7 хвилин. поточний контроль. англійська мова. 3 клас юлия чимирис минуло пів-віку часу українські з вже того народні класифікація поверхневих явищ.

14 українських пісень, які має знати кожен Спадщина Предків Слова з пів- пишуться окремо коли йдеться про час: пів на дванадцяту, о пів на десяту. Правопис слів з пів, напів-, полу- (новий правопис) Ця відповідь дуже втішила маленького каштанчика, і він, щасливий, попрямував за їжаком до свого нового будинку. З того часу минуло багато років. Родина їжаків стала ще більшою. Але їм було де жити і ховатися від негоди, адже на місці, де вони жили, виріс каштан. Українська мова — Вікіпедія Народна Освіта » Українська література » Усна народна творчість. Українські народні пісні. Колядка — В неділю рано (Слова, текст) — Проба Пера У сімнадцятирічному віці Т. Шевченко прибув до м. Петербурга разом із челяддю пана. Україна знову переходить на зимовий час. — BBC News Україна Український правопис 2019 р. (чинний). Прислів'я та приказки про час та його супутників (дні тижня, місяці.) Для багатьох людей, що навіть добре володіють українською мовою, часто постає питання, як правильно сказати по-українському: два вихідні дні чи вихідних дні?

Адже відомо, що з числівниками два, три, чотири, коли вони стоять у називному відмінку множини, належні до них 12 місяців. Вірші і загадки про місяці року Минула буря — і сонце засяяло (М. Рильський). Примітка. У художніх текстах (здебільшого віршованих) іноді між частинами складносурядного речення вживається кома і тире. У цих реченнях передаються відношення швидкої зміни подій або їх протиставлення: Ніч колихала Виконати повний синтаксичний розбір трьох складних речень. Зразок: Президент України – з великої літери пишуться назви найвищих урядових посад; Українська інженерно-педагогічна академія – тільки перше слово з великої букви пишеться у назвах академій, вищих навчальних закладів тощо; кафедра зварювання – з малої літери пишуться назви частин, відділів та підрозділів установ, організацій. 172.Граматичну помилку допущено в реченні АПрочитавши статтю. 1. (Пів) неба закривала сиза хмара. 2. Вони встигли вже перепливти (пів) озера. 3. (Пів) дня йшов дощ. 4.

Ця звістка облетіла вже (пів) Києва. 5. На столі стояв (полу)мисок з кулешем. Минуло вже піввіку з того часу, Як в вашому житті цвіла п’янка. Як нагорода за любов і мудрість, За ваші, в парі прожиті, літа. За те, що зберегли свою родину На хвилях часу, в радості й біді, За те, що долю порівну ділили І стали гідним прикладом в житті. Тож будьте нам здорові і щасливі! З народної мудрості — 5 клас. Українська література. Портфель « Труднощі в спілкуванні з однолітками в молодшому шкільному віці та їх подолання. Українська писемність і мова. Перші україномовні видання. пів-України, пів-Києва, пів-Європи. Частина пів пишеться окремо лише в зворотах типу пів на третю. Тести за новим правописом! 1. Разом треба писати кожне слово. Міністерство юстиції України; Українське козацтво. Герой України; Національна. Як правильно говорити про час українською — Вивчаємо українську Г) пів'яблука, півогірка, пів-Запоріжжя.

Усі слова треба писати разом у рядку Числівники — «Як ми говоримо» Український народний календар. В усіх народів світу існує повір’я, що той, хто забув звичаї Життя людини в обрядах й повір'ях.

Дохристиянські вірування. Нарешті 6 травня 1947 року українська та польська сторони підписали Підсумковий протокол, брехливо заявивши, що переселення відбулося в атмосфері порозуміння та згоди… Протягом неповних двох років з Польщі виселили до України 482 109 людей, або 122 454 родини. Числівники. Б.Антоненко-Давидович "Як ми говоримо", вправи. Час мочить, час і сушить. Час — не кінь: не підженеш, та й не зупиниш. 1.Спишіть слова знявши риску: Півями, піворкестру, півдороги. Двадцять першого січня — Різдвяний день, в народі його ще називали Пів-Івана. Новий правопис: основні зміни в українській мові, які вже почали. Чи не бачив.

Ти одной невести. З дитям ідучи. Ой бачив, пане, ой, бачив, царю, Як пшеницю сіяв. Бодай же тобі кат голову зняв, Чом ти не сказав! Зима минула, літо настало. Хлоп пшеницю жне. Вертаймось, браття, вертаймось разом Щасливий той, хто бачить зорі навіть у буденних калюжах життя. aniutapavlova. о пів на сьому годину, початок о четвертій годині, за десять хвилин третя (година), зателефонувати після дев'ятої.

douwdek0 и 124 других пользователей посчитали ответ полезным! Правопис слів із частинами пів-, напів-, полу- (Правопис 2019 р.) Віки пройшли, сталося багато ідеологічних та соціальних змін. Ми дуже багато втратили тести українська мова Неясні надії й марні сподівання знаходили собі могилу в горілці й сварках. А найбільш, чого їм відпустила доля, — роботи, тяжкої праці. Всі прожили свій вік нещасливо, кожен по-своєму — і прадід, і дід, і батько з матір’ю. Складить речення два з словаии Пів-України пів-Європи. "Дожилася Україна": Народна творчість часів голодомору і колективізації на Україні.

Нравится Показать список оценивших. Чому з віком нам здається, що час плине. — BBC News Україна Я син свого часу і весь належу сучасникам своїм.

Коли ж обертаюсь я часом до криниці, з якої пив колись воду, і до моєї білої привітної хатини і посилаю їм у далеке минуле своє благословення Звичаї нашого народу ЗВИЧАЇ — СКАРБ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ Стефанчук стоїть на тому, що питання з часом нарешті треба закрити. Торік у профільному комітеті стверджували, що за даними науковців, саме UTC+2 (тобто зимовий час) є природним для України. Але деякі активісти були проти. "Для українців це означає, що цілих пів року. Урок «Хай буде вільна Україна, на всі віки, на всі часи!» Пів – може писатися зі словами окремо тоді, коли пів від іменника відділяється прикметником: півложки – пів чайної ложки. 576. Складіть два речення, щоб пів писалося окремо. 577. Запишіть подані слова з пів-. Прокоментуйте вивчену орфограму. Одеса, ліс, країна, весна, ява, юрта, земля, коса, Дніпро, вагон, день, аркуш, картоплина, Австралія, груша. 21 вересня — "Друга Пречиста" — Українські традиції і в той же час була поруч. Подивилася на це решта Іменників і вирішила приєднати до себе половинку. Тепер завжди на письмі іменники з пів- пишуться разом, через дефіс та з апострофом. Як писати ПІВ з іменниками за правилами правопису 2019 року. В. Ніщо не перетне шляху солдатові ні рани ні контузії ні оточення ні хвороба.

Г. Голос духа чути скрізь по курних хатах мужицьких по верстатах ремісницьких по місцях недолі й сліз. Ґ. Ліси поля озера сині це все народне вже тепер. 9. Вкажіть безсполучникове складне речення, в якому замість коми слід поставити двокрапку Збірник текстів для диктантів — 9 клас НАШЕ СЛАВНЕ МИНУЛЕ Кожному, хто вивчає українську мову, треба звернути особливу увагу на кількісні й порядкові числівники часу. Так сталося, що в нашому мовленні часто переважають скальковані з російської мови форми позначення часу. Весела Абетка. Читанка ДВАНАДЦЯТЬ МІСЯЦІВ Коли Ісус Христос досяг 30-річного віку, він прийняв хрещення від Івана Хрестителя в річці Йордані. Тарас Шевченко (стор. 197 — 233) — 9 клас. Українська. Портфель Ой, гультяю і ледащо! Шкоду робиш ти завжди, Порозносив квіти кращі У гаї, луки, сади… — Вітерець травицю топче: — Квіти ці не пропадуть, Не журися, любий хлопче, Всюди хай вони цвітуть. – І з тих пір, коли все квітне, Журавлі в наш край пливуть, Того хлопця люди квітнем, Квітнем місяцем зовуть! Записати правильно слова. Пів.ящика, об.їз.ний, осін. З дня його смерті минуло вже пів року.

Йому було 34 роки. Поховають чоловіка 9 листопада. Чому процес повернення полярника тривав так довго та яка зараз ситуація на український станції "Академік Вернадський" нам розповів керівник Національного антарктичного наукового центру (НАНЦ) Євген Дикий. Новй український правопис: що змінилося, як тепер вчити мову 10:15 – чверть на одинадцяту, чверть по десятій (можна також використовувати числівник п’ятнадцять замість слова чверть). 13:30 – пів на другу. Після 30 хвилин (друга половина години) потрібно використовувати прийменник за Мені тринадцятий минало. — Тарас Шевченко, повний текст твору В сучасні часи з’явилась добра традиція – саме у день святого Миколая опікуватись сиротами та Книга Вихід — Переклад Івана Огієнка, читати онлайн Загадки про людей найчастіше стосуються віку, частин тіла, побуту, діяльності чи знаряддя праці. У загадках про природу треба впізнати якесь явище (сніг, дощ чи завірюху), небесні світила (сонце, місяць, зорі), частину доби (день, ніч, вечір чи ранок). У загадках про тварин описуються особливості їхньої зовнішності або поведінки. Відповіді на тест ЗНО з української мови та літератури 2016. Вода пливе — роки йдуть. Багато води утекло з того часу. Багато води до моря уплине, закнм то станеться. Не за нас то настало, не за нас перестане. Українська мова. Урок Тема " Дієслово". Матеріал до уроку 12 страв на Святий Вечір. Згідно з давньою українською народною традицією Свята Вечеря у. "Слово про похід Ігорів, Ігоря, сина Святослава, внука Олега". Та якщо в перші місяці цю хворобу в світі боялись практично всі, то з кожним наступним днем, тижнем, місяцем COVID-19 почав обростати міфами на різноманітну тематику: від «вимре все людство» до — «коронавірус це наймасштабніша світова афера». Три брати — засновники Києва — Народні перекази та легенди. Тодішній український президент Янукович торгувався з Росією з низки проблем і "питання часу" вважали одним з елементів торгу. А тодішній російський президент Дмитро Медведєв пояснював це рішення турботою про здоров'я людей і тварин: "Вже не кажу про нещасних корів та інших о пів на — Вікісловник Тест з предмету українська мова для 11 класу на 27 запитань.

«За алфавітом записано усі слова в рядку.». Правопис слів із частинами пів, напів — стр. 16 (Народна творчість).

Вкажіть речення, у якому виділене слово слід писати з великої букви В неділю вранці Віра прокинулася, чоловіка поряд не було. В Україні за минулу добу підтвердили 16 309 нових випадків коронавірусу, померла 471 людина, про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я.

Попередній добовий антирекорд смертей від ускладнень коронавірусу зафіксували за добу ще у квітні під час попередньої хвилі пандемії — 481 летальних випадків. 6. Що нагадало жінці про Фрідріха з того часу, коли минуло пів. Ми, українці, нація дуже стара, і свою духову культуру наші пращури почали творити далеко до християнського періоду на Україні. Разом із християнством Візантія принесла нам свою культуру, але саме свою культуру, а не культуру взагалі. У нас на Україні вже була національна культура, і Володимир Великий тільки додав християнську культуру до своєї рідної, батьківської культури. Олекса Воропай зі своєю дружиною Вірою. Зустріч Візантії з Україною — це не була зустріч бідного з багатим; це була зустріч якщо не рівних, то близьких потугою, але різних характером. Уживання числівників для позначення часу і дат – Українська. народні прикмети те ж саме. ми подбали про стійкість намету. Переселені та загублені: як відбувався. — BBC News Україна Контррозвідники Служби безпеки України задокументували групу осіб. створенні механізму протиправної видачі у тому числі бойовикам так званої «ДНР» соціальних виплат з Держбюджету України. Бібліотека журналу «Вивчаємо українську мову Лірична українська народна пісня «Ой, у вишневому саду» розповідає про кохання, про те, як приходить весна в природу і в життя. Чудова і душевна прекрасна пісня, яка проникає в серце. Результати тестування – сайт ЗНО.Освіта.UA Нову редакцію українського правопису було затверджено наприкінці минулого навчального року, тож на початку нового — ми вирішили розпитати про основні мовні нововведення у Олександра Авраменка — відомого дослідника і популяризатора української мови, за підручниками якого навчаються майже всі українські школярі з 5-го по 12-й клас. Порівняльний зворот і розділові знаки при ньому: коли ставити кому? Спасибі, друзі, за те, що з далекого берега доставляли в тривожний час не тільки товари народного вжитку, а й перлини у вигляді касет — цю саму Квітку. Читання державний гімн україни (О.Гончар.) Настане днина, минуть часи зневіри, зла, і визнає вся Україна: була ОУН, УПА була! Прислів'я та приказки про час Можливо, він написав її після невдалих турецьких походів Петра I. Пісня набула популярності ще в середині XVIII століття, та з часом її привласнили російські поети та композитори, створивши купу власних варіацій. Ні російською, ні французькою “Їхав козак за Дунай” не звучить так автентично та щиро, як українською. Запишіть слова, поясніть правопис частин пів -, напів -, полу. Від учора вже. піввіку одгуло! (Б.Олійник.) А гл.бока північ всі шляхи покрила. Українська кухня, яку ми втратили – і хрін з нею — Самый сок! — ЖЖ З того часу тривав процес повернення тіла в Україну, який спочатку ускладнювала антарктична зима, а потім — бюрократичні труднощі. "22 червня тіло доправили з Антарктиди до Чилі. Чилійські прокуратура і поліція зробили аутопсію (розтин. Минуло вже пів-віку з того часу, як в вашому житті цвіла весна. Джерельце — Зразковий театр української пісні запись закреплена. Український народний календар Саме «ирій» вимовляли українці — не ті, хто перейшли на українську, а ті, хто пізнавали українську мову з молоком матері. Нова редакція правопису повертає природність українській мові. Українські народні пісні для дітей До такого висновку прийшла робоча група з математичного моделювання проблем, пов'язаних з епідемією коронавірусу при Національній академії наук України. Як правильно позначати час українською? Вони передавали наступним поколінням знання про минуле й світогляд предків у доступній Відредагувати словосполучення "пів сьомої години, "початок. Онлайн-репетитор, підготовка до ЗНО з української мови. правила та практичні завдання з укр мови.doc — Google Документы Чи можливо, що з моменту терактів 11 вересня минуло вже 16 років, коли здається, що ті новини ми чули лише вчора? Знаю, що в цьому я не унікальна. Відчуття, що час прискорюється, є дуже поширеним і вважається ознакою дорослішання. Це підтверджують й експерименти, які показали, що наша здатність оцінювати. Жниварські пісні (з книги "Календарно-обрядові пісні") І ця жива українська мова так чи інакше «проривалася» в писемних творах того часу, знаходила вияв у графіті, залишених у храмах, у написах на різних речах, у берестяних грамотах.

Графічне відтворення напису на стіні Собору святої Софії з книги Сергія Висоцького «Давньоруські. Михайло Стельмах. Велика рiдня Минуло трохи більше року, і 17 січня 1946-го народний комісар держбезпеки УРСР генерал Сергій Савченко надіслав до Москви доповідну записку "О положении и политических настроениях среди переселенцев, прибывших из Польши по Люблинскому Соглашению". Усна народна творчість. Українські народні пісні. Українські. Гу шість тридцять, Лесі Українки. Ду пів до сьомої, Лесі Українці. Розучування української народної пісні «Чи не той то Омелько» Під час акції біля Конституційного суду України на захист Закону про мову. Київ, 3 листопада 2020 року. Під час однієї з акцій на підтримку української мови. Таких наступів на мову було чимало. Й вони не давали повноцінно розвиватися українській писемності. Народні перекази — 5 клас. Портфель Народна творчість. @ 296.

Знімаючи риску, слова, що пишуться з пів-, напів- разом і окремо, записати Про Каштанчика Українська народна казка У ті часи народні співці виконували роль новииарів (тоді ще не було газет, журналів і мережі In Вірші про Голодомор. ГОЛОДОМОР 1932-33 в Украине, Кубани. пів віку. 50 років разом: привітання із золотим весіллям. Привітання зі. Минуло вже піввіку з того часу, Як в вашому житті цвіла п’янка весна, І стільки прожито й пережито разом, Вже скроні побілила сивина… А в двері стукає ласкава осінь — Багата, щедра, справді золота! Як нагорода за любов і мудрість, За ваші, в парі прожиті, літа. Правопис слів із пів-, напів-, полу, Науковий портал. Дізнайтеся про нові правила написання ПІВ-, НАПІВ-, ПОЛУ- з іменниками.

Якщо раніше ми писали пів’яблука, півхвилини і пів-Києва, то зараз всі слова напишемо нарізно без дефіса – пів яблука, пів хвилини і пів Києва. 24 августа-День Незалежності України Форум (1-4) Далеко не всім у нас відома Квітка Цісик — американка українського походження, майже містична співачка. Ця аудіомісіонерка зробила для пропаганди української душі у світі, мабуть, більше, ніж президенти. Її неповторне виконання — просвітлена приреченість, а її доля — фатальний відхід майже на зльоті. Вже минуло більше пів року з того часу Facebook Результат проходження тесту «Тестування ЗНО онлайн з української мови. Урок "Написання слів з пів –" Українська мова 6 клас Вибрати з поданих слів рядок, у якому записані лише дієслова майбутнього часу складної форми. Пів-, напів- — Є ЧАК — Складні випадки українського. Всміхається приязненько, Що вже минув лютий, Що приходить березенько Річечку розкути. Розкувати річку з льоду, Сніги розтопити, Сонячнії бережечки Квітами встелити. Насипати зілля-рясту В садочку, в леваді — Приходь, приходь, березеньку, Діти тобі раді! Вірний — Михайло Чабанівський, повний текст твору А тепер дивіться, як казати НЕ МОЖНА: пів першої; вісім двадцять п’ять; без десяти восьма Варіант 9 — 9 клас. ДПА-2018. Портфель Минуло чимало часу, перш ніж загадка перетворилася в дитячу розвагу.

Але вона так само, як і в давнину, перевіряє розум, знання, кмітливість. Які ознаки має загадка як жанр усної народної творчості? Олександр АВРАМЕНКО: «Нова редакція правопису повертає. Минуло вже пів-віку з того часу, Як в вашому житті цвіла весна. І стільки прожито і пережито разом, І скроні побілила сивина… А в двері стукає ласкава осінь — Багата, щедра, справді золота! Викладач Алтухова І.М. — Підготовка до ЗНО Сучасне завжди на дорозі з минулого в майбутнє. Чому ж я мушу зневажати все минуле? Невже для того, щоб навчити онуків ненавидіти колись дороге й святе моє сучасне, що стане теж для них колись минулим у велику добу комунізму! Довженко. Зачарована Десна. —. 19. Днів багато промайнуло, Час летить мов навтіки. Згадайте, ще не давно було, Водили Ви за руки діточки. А вже сьогодні ми святкуєм, Ваш ювілей спільного життя. До 50-ти ми з вами порахуєм, І вип’єм келих терпкого вина. В цей день ми хочем побажати, Любові, розуміння і тепла. Твоя насолода: Минуло більш пів віку — ВІРШ, Вірші, поезія. Не дробові числівники, а цілі, що означають кількість хвилин якоїсь години, треба ставити з тими ж прийменниками за попередніми правилами: десять на другу, тридцять на другу або тридцять до другої, за двадцять друга або двадцять до другої. ЗНО 2020 українська мова (3-й варіант) Тест на 27 запитань. Тріщи не тріщи, а вже минули Водохрещі. Яскраві хрещенські, морози городять білі ярки. Українські народні прикмети Були віки Трояна, минули літа Ярослава; були походи Олегові, Олега Святославича. А той Олег мечем крамолу кував і стріли по землі сіяв. Вступає він в золоте стремено в городі Тмуторокані, — той же дзвін чув давній великий Ярославів син Всеволод, а Володимир щоранку уші закладав у Чернігові. Бориса ж Вячеславича хвальба на суд привела і на зелений покров Канини поклала За обиду Олегову, хороброго і молодого князя. З тієї ж Каяли Святополк повелів отця узяти свого поміж угорськими іноходцями до святої Софії, до Києва. Українські традиції — Українські традиції В) Три віки ходить пісня Марусі Чурай по нашій землі три віки любові вже подарувала дівчина людям. Як писати ПІВ, НАПІВ, ПОЛУ за новими правилами? – дисКурс Почати тестування можна лише в заданий час. Цей режим ідеально підходить для перевірки знань учнів вдома. Привітання з річницею весілля — 98 привітань сім'ї Слова, текст пісні «В неділю рано» Народна Творчість. Олекса Воропай — Звичаї українського народу (1958) Спадщина. Одягнувши шапку, кошовий махнув рукою і вмить сотні весел, ударивши в прозорі. хвилі річки, заблищали срібною сльозою а блискуча пелена Дніпра скаламутилася (А. Кащенко). Минає час а Київ не минеться, не згасне шлях від маминого серця до серця України крізь віки (Д. Павличко). Україна відмовляється від літнього часу. — BBC News Україна І не знаходивши нічого, під тином падали голодні, їх всіх вивозили у яри. Там в яму кидали усіх Пів мертвих,мертвих і живих. Хто в силі був- той з смертю ще змагався Та хоч би як він не старався Смерть як завжди,перемогла. Тіло загиблого українського полярника. — BBC News Україна Чи дійсно ми сприймаємо час інакше в різному віці і чи можна уповільнити його хід? Вас теж заскочила зненацька новина про те, що і цей рік незабаром добіжить кінця, і перш, ніж ми встигнемо помітити, настануть Новий рік та Різдво? Разом треба писати слово (за «старим правописом») Півягоди. Час, коли зовсім необов’язково знати, котра година – це канікули та відпустки! Проте що варто знати завжди – це як правильно відповісти на запитання “Котра година?” українською. Зачарована Десна — Олександр Довженко, повний текст твору Тим часом жінки передивлялися й перебирали городнє насінн я: «На Кононовій днині город сниться. Правильные ответы на тестирование по украинскому языку 2009. Аналізуючи твори наших класиків, бачимо, що обидва варіанти мають право на існування, цебто прикметник може стояти в називному й родовому відмінках множини. У Лесі Українки читаємо: «Уже минуло з того часу аж три довгі роки», бачимо, прикметник у називному відмінку. Український правопис 2019 року — Вікіпедія В. Минулого вівторка, політичного блоку, хімічного елементу, Діда Мороза. Широкого Нілу, долара в кишені, куреню на полі, відкритого складу. Вищого ґатунку, особового займенника, гордість колектива, боятися морозу. «Зимовий цикл українських свят: народні традиції та звичаї» Українська мова 6 клас. Урок 40. Тема. Написання слів з пів –. УКРАЇНСЬКИЙ ПРАВОПИС Варто розібратися, як же правильно позначати час українською мовою. Для цього вживаються інші граматичні конструкції, ніж у російській мові. Простіше за все розглянути правила на прикладах. 17:00 – о сімнадцятій годині.

В українській мові слово година – жіночого роду, крім того, для позначення часу воно не вживається у множині. Тест "Написання слів з пів- (Український правопис 2019 р.)". вміти: правильно писати слова з вивченими орфограмами. Під час творення нових слів та їх форм певних змін зазнають деякі приголосні. Ці зміни відтворюються і на письмі. Привітання до українських свят — Портал привітань українською Величезна підбірка україномовних привітань, тостів, побажань SMS-сок до українських державних, політичних, релігійних, соціальних та міжнародних свят. Є можливість підібрати до привітання листівку і відіслати на електронну адресу. Українська мова Українська Народна Казка Подніпров’я (Наддніпрянщини) — Про Каштанчика. Помогите пожалуйста укр мова — Школьные Знания.com Разом треба писати слово (за «старим правописом») Півягоди ПівПольщі ПівДніпра Напівімла. Запитання 1 Разом пишуться всі слова в рядку варіанти відповідей. Над якою темою працювали на минулому уроці?

Які слова ми називаємо складними? (слова, які Україна наблизилась до трагічного рекорду. — BBC News Україна Було-таки й справді, та вельми давно вже минуло й розгубилось на шляхах, і вже ніколи не вернеться святість босоногого дитинства. І тютюн уже не зацвіте для мене поповими ризами, і не злякає мене страшний божий суд, якщо вже не злякав людський. Минулий час — Вікіпедія Багато бачив я гарних людей, але такого, як батько, не бачив. Голова в нього була темноволоса, велика і великі розумні сірі очі, тільки в очах чомусь завжди було повно смутку: тяжкі кайдани неписьменності і несвободи. Весь в полоні у сумного і весь в той же час з якоюсь внутрішньою високою культурою думок і почуттів. Смислові зв'язки між частинами складносурядного речення. ТЕМА: Усна народна творчість.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу