Перейти до основного вмісту

конспекти уроків з рідної мови в 2 класі

Елена звездная мертвые игры 6 читать онлайн полностью з конспекти уроків мови класі рідної в 2 контрольні роботи з математики 4 клас за новою програмою.

Урок з української мови 2 клас. Буква Її. Поїзд дружби Конспект уроку з української мови для 2 класу. Конспект уроку з української мови для 2 класу Конспект. Конспект з предмету українська мова для 2 класу. «Мета уроку: розширювати знання учнів про слово; дати поняття.». Автор(ка): Цюпак Наталя Миколаївна. Конспект уроку з української мови у 2 класі НУШ Конспект. 2 клас. Робочий зошит до підручника О. М. Коваленко для закладів загальної середньої освіти з навчанням російською мовою (у Українська мова для 2 класу, НУШ Конспект. Українська мова Формувати предметні компетентності: відтворити знання, набуті учнями в 1 класі про звуки мовлення і букви, якими вони позначаються, вчити розрізняти звуки і букви, удосконалювати навички каліграфічного написання букв алфавіту; розвивати фонематичний слух, поповнити словник словами «абетка», «азбука», «алфавіт»; виховувати любов до рідного слова. Конспект уроку української мови 2 клас " Види мовлення". Конспект з предмету українська мова для 2 класу. «Урок має на меті: дати учням поняття про службові слова, їх.». Автор(ка): Савлюк Вікторія Сергіївна. Розробка уроку з української мови у 2 класі НУШ Конспект. Розвивати пізнавальні інтереси, спостережливість, увагу, мислення, уяву, вміння аналізувати мовні явища, робити висновки, зв'язно висловлювати думку. Виховувати любов до рідної мови, поважливе ставлення до тварин. Хід уроку. І. Організація класу. Доброго ранку, ліси і поля Українська мова 2 клас. Повні уроки. — Гипермаркет знаний Урок- екскурсія з української мови для учнів 2 класу за темою : "Голосні звуки" у нестандартній формі допоможе визначити істотні ознаки голосних звуків. а також познайомить учнів з історією рідного краю. Конспекти уроків з української мови Розробка уроку та презентація з української мови для 2 класу. Урок української мови 2 клас НУШ. Частини мови. Конспект. Пролунав дзвінок, Починаємо урок. Працюватимо старанно, Щоб почути у кінці, Що у нашім 2 класі. Діти просто молодці!

Щоб урок пройшов немарно, Треба сісти рівно, гарно, І виконувати все, Про що мова зараз йде! ІМотивація навчальної діяльності. — Діти, сьогодні я дорогою до школи отримала листа, адресованого учням 2 класу нашої школи (відкриваю конверт і зачитую листа). — Доброго ранку, любі діти! Я – Квітка-семицвітка. Серія «Початкова школа. Мій конспект» № Тема уроку зп Урок контролю опрацьованого матеріалу з повторення розділу „Мова і мовлення”.

Тематичне оцінювання. Конспект уроку з української мови в 2 класі на тему” Основні. Узагальнення матеріалу" Автор: вчитель англійської мови Чаплигіна Анна Степанівна Тема Конспект відкритого уроку з української мови у 2 класі на тему. Підібрати матеріали: Всі класи 1 клас 10 клас 11 клас 2 клас 3 клас 4 клас 5 клас 6 клас 7 клас 8 клас 9 клас Дошкільне виховання. Всі предмети Алгебра Біологія Географія Геометрія Екологія Економіка Зарубіжна література Іноземна мова Інформатика Інший Історія Літературне читання Логопедія Математика Музика Навчання грамоти ОБЖ Образотворче мистецтво Основи здоров'я Правознавство Природознавство Психологія Релігієзнавство Трудове навчання Українська література Українська мова Фізика Фізична культура Хімія Художня культура Я у світі. Конспект уроку з української мови для 2-го класу на тему. Усі уроки української мови в 11 класі. Конспект урока по украинскому языку для учащихся 2-х классов. Обладнання : мультимедійна презентація, картки для роботи в парах, малюнки для гри «Лото назв», назви стежинок, дерево і кущ, гриби та листочки для осінньої картини, музичний супровід фізкультхвилинки. ХІД УРОКУ. Вже дзвінок нам дав сигнал Підсумковий урок-подорож за розділом "Звуки і букви" у 2 класі Инфоурок › Начальные классы › Конспекты › Урок з української мови 2 клас. Буква Її. Конспекти уроків українська мова 2 клас, уроки української мови. Спостерігати будемо дива, вивчаючи дзвінкоголосу рідну мову. 2 Бесіда. На минулому уроці ми познайомились з поняттям мова як засіб спілкування між людьми. Пригадайте, будь ласка, а що саме ви дізнались про мову? Висновок: -У світі живе багато народів; кожен народ має свою мову ; один і той предмет у різних мовах називають різними словами; російська і білоруська мови мають багато. Плани конспекти уроків з української мови 3 клас — Конспекти. Зеленіє древній пень, Коли почує. (добрий день). Коли згасає сонце у росі, Його зоря лягає лагідно на плечі, Серед знайомих, рідних голосів Ми чуємо привітне:… (добрий вечір).

Щоб знов зустрітись в годину призначену, Кажу щиро завжди я всім:…(до побачення). Конспект уроку 2 класу " Службові слова в реченні." Урок української мови у 2 класі. Тема. Узагальнення знань про розповідні, питальні та спонукальні речення. Мета: узагальнити і систематизувати знання учнів про види речень за метою висловлювання; закріпити навички правильного інтонування речень та вміння перебудовувати речення одного виду в речення іншого виду за метою висловлювання; формувати вміння переключатися з одного виду роботи на інший, розвивати увагу, мислення, інтонаційну виразність мовлення; виховувати любов і бережливе. Розробки уроків — Українська мова 2 клас — II семестр За. Поняття про мову. Спорідненість української мови з російською та білоруською. Конспект уроку з української мови в 2 класі "Спостереження за." учнів увагу до слова, інтерес до мовних явищ. Обладнання: таблиці «Подібність за суттєвою ознакою», «План уроку», «Всебічна характеристика предмета»; плакат-завдання; аудіозапис вірша «Наша мова» та мелодії пташиного співу; дидактичний матеріал з української мови для 2. конспект уроку української мови у 2 класі на тему:"Узагальнення." Розробка уроку з української мови у 2 класі на тему: узагальнення знань і вмінь щодо кореня і спільнокореневих слів. Конспект уроку з української мови 2 клас. Тема: Розпізнавання. Урок з української мови для 2-го класу шкіл з російською мовою навчання. Урок містить ігрові завдання, роботу в групах.Може бути використаний і на уроках "Я і Україна", в позакласній роботі. Конспект уроку з української мови.

2 клас НУШ. Тема. — Поділіть ці слова для переносу. III. Повідомлення теми й мети уроку. — Саме про правила переносу слів із рядка в рядок ми й будемо сьогодні говорити. Ви визначатимете голосні звуки в словах, ділитимете їх на склади, вчитиметесь уважно слухати й запам’ятовувати необхідне, а особливо. Конспект уроку з англійської мови для 2 класу з теми. Як ви вже зрозуміли, сьогодні ми з вами відправимося на день народження до Тома. Запросимо разом з вами наших рідних на свято, будемо грати в ігри, розважатись, читати та підпишемо вітальну листівку для нашого іменинника. Отже познайомтеся з нашим сьогоднішнім другом Томом. Конспекти уроків для 2 класу І семестр Конспект.

Англійська. До вашої уваги Конспект уроку англійської мови для 2-го класу на тему: This Is My School. Підтема: Шкільне приладдя. Буквосполучення "оо" у закритому складі. Конспект уроку української мови у 2 класі. Узагальнення знань. -Сьогодні на уроці ми будемо вивчати уживання великої букви в іменах, по батькові та прізвищах людей, вчитися писати ці слова з великої букви, розвивати зв’язне мовлення, каліграфію, вміння працювати в парах, виховувати любов до рідного слова.

V.

Вивчення нового матеріалу. Конспект уроку з української мови для 2 класу. Тема. Мета: перевірити та узагальнити знання учнів з вивченої теми; розвивати зв'язне мовлення і мислення; виховувати любов до України та рідної мови. Тип уроку: узагальнюючий урок-подорож. Наочність: презентація, карта подорожі, картки із завданнями. Конспекти уроків ВсімОсвіта Дізнаємося більше про свою країну. Для чого людям потрібна мова? Урок 2. Рідна мова 2 клас розробки уроків Українська мова Захарійчук 4 клас. Шановні колеги прошу вашої допомоги знайти календарне для 4 класу-я досліджую світ -андрусенко Конспект уроку з української мови в 2 класі. Тема: Формування. Пропоную добірку уроків для 2 класу Нової української школи. Уроків в файлі багато, тому раджу ознайомитися з усіма. Конспекти розроблені методично правильно, дотримані вимоги, тема і мета відповідають структурі уроку. Перегляд матеріалу.

Отримати код. Розробки уроків — Українська мова та читання 2 клас Частина. Конспект з предмету українська мова для 2 класу. Розробки уроків з української мови 2 клас для вчителів на порталі. Старі й нові слова в українській мові. Переказування тексту. Урок української мови у 2 класі НУШ " Узагальнення знань про." Мета: розширювати знання учнів про слово; дати поняття «лексичне значення слова»; вчити групувати слова за значенням; розвивати зв’язне мовлення учнів; збагачувати словниковий запас; виховувати любов до рідної мови, почуття товариськості, доброти, інтерес до навчання. Інформаційні стенди для початкових класів Дізнатись більше ХІД УРОКУ: Гомінка, немов сопілка, Запашна, як вишні гілка, Мусим завжди, я і ти, Рідну мову берегти. Конспекти уроків з української мови для 9 класу по двох семестрах Урок розроблений для інклюзивного класу. Автор: Вчитель початкових класів Лопатюк Ольга Вікторівна. Конспект уроку англійської мови в 2 класі Бережіть свою Батьківщину, любіть свій рідний край, бережіть природу, прикрасьте нашу країну своїми добрими вчинками, щоб і ваше ім’я, ймення вашого роду звучало у віках лише з добрим словом. Шануйте батька й неньку, допоможіть другові у біді, подайте руку допомоги тому, хто цього потребує, і тоді здійметься Україна з колін, розправить широкії крила і гордою птахою летітиме до волі, щастя та свободи. Урок української мови в 2 класі Конспект уроку мови на повторення і узагальнення знань про вивчені частини мови: іменник, прикметник, дієслово, числівник. Використані вправи і прийоми інт. Конспект уроку з української мови, 2 клас "Головні слова в реченні" Конспект з предмету українська мова для 2 класу. «Дана робота підготовлена відповідно до програми для загально.».

Автор(ка): Вознюк Лідія Петрівна. Конспект уроку з української мови для 2 класу за підручником. 1. Організація класу з мотиваційними елементами. — Я впевнена, що у нашому класі всі учні працьовиті, уважні. РІДНА МОВА 2 КЛАС РОЗРОБКИ УРОКІВ — Уроки для 2 класів. Урок 11. Поняття про рідну мову. Спорідненість української мови з російською та білоруською. Конспекти уроків української мови 2 клас Шкільне життя Урок: Інтонаційне виділення в реченнях слів, найважливіших для висловлення думки. Мета: закріплювати знання учнів про типи речень за метою висловлювання; вчити інтонаційно виділяти в реченнях слова, найважливіші для висловлення думки; розвивати вміння узагальнювати, порівнювати; виховувати бажання допомагати пернатим друзям. Урок з української мови 2 клас "Ввічливість" план-конспект урока. Конспект допоможе вчителеві перевірити знання учнів з теми "Звуки і букви" у 2 класі. Учні узагальнюють знання в цікавій формі. Також додається презентація — тестування з теми "Звуки і букви". Конспект уроку з української мови для 2 класу на тему "Слово." Урок 11. Спорідненість української мови з російською та білоруською. Мета: з’ясувати поняття «рідна мова», ознайомити з мовами інших народів; розвивати усне мовлення учнів; сприяти розвиткові вміння співпрацювати у групах; виховувати любов до рідної мови та повагу до мов інших народів. I. Організаційний момент. Конспект уроку з української мови у 2 класі проведений в рамках. Конспект уроку з української мови 2 клас Тема: Розпізнавання іменників за питаннями хто? Що?. Змінювання іменників за зразком «один-багато». Українська мова. Конспекти уроків. 2 клас (до підручника.) — Issuu ПІБ : Сідненко Валентина Олександрівна. Посада : вчитель початкових класів. Місце роботи : КЗ "Павлівське НВО загальносвітня школа I – III ступенів – дошкільний заклад" Світловодської районної ради Кіровоградської області. Завантажити матеріал: — Конспект уроку з української мови 2 клас Узагальнення знань учнів за темою «Слова, які називають дії предметів»». Конспекти уроків українська мова 2 клас Захарійчук Рідний, рідна, рідне – корінь роду і народу. Рідна мама і рідний тато, рідна земля і рідна Україна, рідна мова і рідна школа … Фізкультхвилинка(слайд 12). V.Закріплення вивченого матеріалу. Презентація до Урок з української мови у 2 класі для шкіл. Ольго Вікторівно! Конспект уроку з української мови повністю відповідає всім дидактичним та виховним вимогам.Матеріал уроку відповідає. Конспект уроку української мови в 2 класі з російською мовою. Це – урок закріплення знань у вигляді подорожі за картою своєї місцевості. Використано ігрові прийоми роботи,а також різні форми закріплення знань учнів. Мета.

Закріпити знання учнів про головні слова в реченні; навчати дітей доповнювати речення головними словами відповідно до Урок української мови в 2 класі ТЕМА: Хороші звичаї НУШ (Нова українська школа),2 клас, українська мова, навчання грамоти, конспекти уроків, нова програма, скачати безплатно, Захарійчук, Вашуленко, Дубовик, контрольні роботи, текстовий формат, для вчителя, розробки уроків, плани – конспекти, презентація, doc, docx. Конспекти уроків з української мови (2 клас) Головна » Статті » Навчальні та методичні посібники » [ Додати статтю ]. Українська мова. 2 клас Захарійчук Всі поурочні плани. Урок Укр. мова 2 клас Тема: Будова тексту. В країну чудової рідної мови. Українська мова — конспекти уроків — План уроку — Конспект. — Сьогодні ми будемо поглиблювати свої знання про наголос, поділ на склади і перенос із рядка в рядок. Також дізнаємося, який склад називається наголошеним і чому. Переконаємося в тому, що у слові стільки складів, скільки в ньому є голосних. Украінська мова 2 клас. Конспект уроку Конспект.

Українська. Конспект з предмету українська мова для 2 класу.

«В`язенський навчально — виховний комплекс: загальноосвітня ш.». Автор(ка): Костюченко Ірина Григорівна. Конспект уроку з англійської мови в 2 класі узагальнювати; виховувати любов до рідного краю, до. Батьківщини. Обладнання: картки для групової роботи, ілюстрації, портрет Т.Г. Шевченка, мультимедійний проектор. Доброго дня вам, любі малята, хлопчики милі мої і дівчата. 2 клас Захарійчук Всі поурочні плани Збірник конспектів уроків з української мови для 2 класу. Українська мова 2 клас. Конспекти уроків з укр. мови для 2 класу Учнів класу об’єднати у кілька команд. Учитель розкладає на столі картки з питаннями, що подаються на. 21 підручника. Iнтерактивне навчання Українська мова та читання. 2 клас Урок 6. Перенос слів із буквами й та ь. Мета: закріплювати вміння ділити слова з літерами й та ь для переносу з рядка в рядок; збагачувати словниковий запас учнів; розвивати логічне мислення, вміння слухати; виховувати бажання працювати парами, самокритично оцінювати свою роботу. Плани конспекти уроків з української мови для 8 класу Додаток до посібника «Українська мова та читання. 2 клас. Робочий зошит. Конспект уроку з української мови в 2 класі: Вправи. До нас на урок завітала сьогодні поважна гостя. Без неї неможливо вивчати українську мову.

Це охайна і красива дівчинка — панночка Каліграфія. Прийшла вона не просто так, а буде весь урок спостерігати, як каліграфічно ми пишемо в зошитах. Розробка уроку з української мови 2 клас Навчаюся змінювати. Урок української мови у 2 класі. Скачать материал. библиотека материалов. Добавить в избранное. Конспекти уроків 2 клас Мета: дати учням поняття про службові слова, їх роль у реченні; закріплювати знання про частини мови; сприяти формуванню в школярів уміння розпізнавати службові слова в реченні; виробити відповідні правописні вміння і навики; розвивати навички роботи з мовним матеріалом, зв'язне мовлення учнів, спостережливість, увагу, працювати в парах, самостійно працювати з підручником. Відкритий урок з української мови в 2 класі за темою. . Правильно вживає розділові знаки в кінці речень Складає і поширює прості речення за поданими схемами і питаннями, будує звукову модель слова. Організаційна частина. Створення позитивного психологічного клімату класу. Я всміхнуся сонечку Уроки розвитку зв'язного мовлення в 2 класі Конспект. Підготувала: вчитель початкових класів. Блінова Ольга Володимирівна. Путивль. Клас: 2.

Узагальнення знань про прикметник як частину мови. Конспекти уроків рідної мови у 2 класі за підручником. Урок 10. тема. Уявлення про мову як засіб спілкування між людьми Мета: дати уявлення про мову як найважливіший засіб спілкування між людьми, ознайомити з процесом розвитку мови; розвивати усне мовлення дітей; виховувати інтерес до вивчення рідної мови. Розробки з української мови 2 клас — завантажити усі уроки. Опорні конспекти. Конспект уроку з укр. мови для 2 класу Розвивати памʼ ять, мислення, здатність порівнювати мовні явища рідної та англійської мов; уяву учнів в умовах гри. Виховувати відповідальність; стійкий інтерес до вивчення англійської мови; Обладнання : підручники, зошити, предметні малюнки, записи на дошці, картки із завданнями, шкільне приладдя, презентаційний матеріал, диск. Конспект уроку з української мови для 2 класу Конспект з предмету українська мова для 2 класу. «Розробка уроку має на меті познайомити учнів з поняттям усне.». Автор(ка): Нечипоренко Тетяна Миколаївна. Конспект уроку української мови 2 клас Повні уроки — це зібрання навчальних матеріалів для вивчення української мови, літератури та культури. Протягом інтерактивного навчання школярі навчаться читати та писати, зрозуміють основні істини у вивченні рідної мови. Тут розміщені уроки з української мови, твори, додаткові публікації й доступні в режимі он-лайн. Конспект уроку української мови в 2 класі “Узагальнення знань. Подорож розпочнемо від нашої рідної школи і підемо до річки, де на нас чекає човен. Але що це? Біля човна стоїть вартовий Незнайко, який вимагає пароль і відгук. Його пароль такий: «З якими словами ви ознайомились на минулому уроці?» Відгук (дітей): «З головними словами в реченні». Конспект уроку з української мови 2 клас Конспект. «Розробка націлена вчити учнів розуміти та використовувати у.». Автор(ка): Атаманчук Ірина Михайлівна. Урок української мови у 2 класі Сьогодні у нас незвичайний урок Сьогодні ми зробимо ще один крок В країну відому, в країну чудову, Що нас так чекає й збагачує мову. Так, перед нами нелегкі задачі, То ж побажаємо собі ми удачі, Терпеливості для вас. За роботу, в добрий час. ІАктуалізація опорних знань. Урок з української мови для 2 класу на тему "Поняття про іменник" Мови рідної знавці. 2.Психологічний тренінг. Вчитель учні. "Конспект уроку з української мови для 2 класу" Інтегрований урок з читання та української мови у 2 класі «Н. Поклад «Петриківські диво-квіти». 2 клас Сайт Лазька Олега Володимировича Календарно-тематичний план уроків з української мови 2 клас Пригадайте, чого навчилися в 1 класі Тема 1. Вступ. Звуки мовлення. Букви.

Каліграфічне написання малих букв алфавіту Тема 2. Звуко-буквений аналіз слів. Урок української мови 2 клас (до підручника Ольги Коваленко) Конспект з предмету українська мова для 2 класу. «Конспект уроку з української мови 2 класза хорошковськоюТема.». Автор(ка): Антонюк Інна Анатоліївна. Конспект уроку української мови у 2 класі. Тема: Слова, які. За вами весь час стежила панночка Каліграфія. Для того, щоб ви завжди писали чисто й охайно, пам'ятали про культуру запису, любили та вивчали рідну українську мову, наша гостя дарує вам свої записи. (Учитель роздає аркуші з записами. Конспект уроку з англійської мови, 2 клас 13. 13 Урок української мови 2 клас Тема: « Вимова та написання слів з апострофом. Робота над прислів’ями» Мета: закріпити навички вимови, читання та написання слів з апострофом; розвивати вміння порівнювати, спостерігати, узагальнювати звукові явища ; вчити працювати Укр.мова 2 класс Вашуленко поурочні конспекти уроків Конспект уроку з ураїнської мови за темою “Формування початкових уявлень про іменник” з мультимедійним супроводом. План-конспект уроку з української мови для 2 класу Конспект. Мета: поглибити знання учнів про складотворчу роль голосних; закріплювати вміння ділити слова на склади; розвивати орфоепічну чуткість учнів; удосконалювати вміння переносити слова із рядка в рядок; виховувати старанність, акуратність, уважність у роботі. ХІД УРОКУ. План-конспект уроку з української мови (2 клас) розвитку зв’язного мовлення. в 2 класі. описуємо, міркуємо, розповідаємо. вчителя початкових класів. Вознюк Лідії Петрівни. 2018. Дана робота підготовлена відповідно до нової програми для загальноосвітніх навчальних закладів із навчанням українською мовою 1–4 класи (2013), підручника М.Д. Захарійчук Українська мова –.: «Грамота», 2012 і робочого зошита для 2 класу. Плани-конспекти — Сайт Тетяни Кочерги Мета: закріпити в учнів поняття про частини мови, про їх роль у мовленні; вчити використовувати набуті вміння знаходити вивчені частини мови в тексті, правильно вживати їх у мовленні; розвивати зв'язне мовлення, каліграфічні навички; виховувати любов до природи, охайність, культуру письма. Конспект уроку з української мови для 2 класу на тему. Урок 11. Тема: Перенос частин слів із рядка в рядок по складах. Правило переносу слів зі складами, позначеними однією буквою. Правила переносу слів зі збігом двох і кількох приголосних звуків. Мета: поглиблювати знання учнів про перенос слів; формувати вміння не розривати злиття приголосного з голосним при перенесенні частини слова з рядка на рядок; розвивати мовлення, логічне мислення учнів. Фрагменти уроків української мови з елементами ігор у 2 класі Мета: поглибити знання учнів про наголос і склад; виділити складотворну роль голосних; удосконалювати вміння учнів розпізнавати наголошені й ненаголошені склади; виховувати патріотичні почуття. ХІД УРОКУ. Плани конспекти уроків з української мови 2 клас — «Комбінований урок з української мови для 2 класу на тему "По.». Автор(ка): Снігуряк Марія Іванівна. Відкритий урок з української мови 2 клас "Уживання великої букви. Сьогодні в нас незвичайний урок. Розгляньте карту. Що за країна зображена на ній? Сьогодні ми будемо подорожувати нашою рідною Україною. І поїдемо в одне з найдавніших міст нашої країни — Київ. Глазова О. Рідна мова. 11 клас. Плани-конспекти уроків І семестр І запрошуємо ласкаво. На урок у 2-й клас. Діти, покажіть, будь ласка, за допомогою карточок свій настрій на початку уроку. А в кінці уроку ми поглянемо знову на ваші картки. Чи зміниться ваш настрій? Сьогодні на уроці ми використовуватимемо знання з української мови і логіки. Конспект уроку з української мови 2 клас “Узагальнення знань. Даний конспект уроку є закріпленням і узагальненням знань про прикметник. Дає змогу поширювати кругозір учнів, виховувати шану до рідної мови. Урок насичений ігровими моментами. Слайди можна заміняти на будь — які з поданої теми, що не завадить формуванню основних компетентностей. Конспект уроку з української мови в 2 класі — Сьогодні закріпимо вміння ділити слова для переносу і звернемо особливу увагу на поділ слів з й та ь. Також пригадаємо правопис вивчених словникових слів, відгадуватимемо загадки. конспект уроку з української мови у 2 класі на тему "Поняття про." Ви вже зустрічалися з ним раніше. Впізнали? (картинка іноземного туриста на дошці).(додаток)Він зовсім не вміє говорити українською мовою, знає тільки російську. Допоможіть йому вивчити нашу рідну мову! Сьогодні ми познайомимо нашого гостя з тим, що таке час і як його правильно використовувати. Конспект уроку з української мови Прийменник. Обладнання: таблиці про «Іменник», малюнки продуктів їжі, картки для самостійної роботи, картки для індивідуальних робіт, презентація. 1. Вчитель. І знову кличе дзвоник в клас. Знання нові чекають нас. розробки уроків з української мови та читання. 2 клас Конспект з предмету українська мова для 2 класу.

«Узагальнюючий урок з теми «Звуки і букви».». Конспект і презентація уроку з української мови в 2 класі на тему. Конспект з предмету українська мова для 2 класу. «Урок 11 Тема: Перенос частин слів із рядка в рядок по склада.».

Автор(ка): Ларіонова Людмила Олександрівна. Конспекти уроків рідної мови з елементами орфоепії (2 клас) Свято «Рідне слово — диво калинове» (до Дня української писемності та мови). Конспекти уроків українська мова 2 клас Захарійчук. Добавить комментарий Отменить ответ. Конспект уроку з української мови в 3 класі на тему. Плани-конспекти уроків з української літератури. 11 клас І семестр.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу