Перейти до основного вмісту

вшанування жертв голодомору в україні виховна година 6 клас

Безкоштовно гдз я у світі 3 класс робочии зошит відповіді жаркова скачати 6 клас вшанування україні голодомору в жертв виховна година атлас по історії україни 9 клас картографія.

КЗ "Лисичанська дитяча школа мистецтв." Facebook Війна на сході України». Виховна година до дня пам'яті жертв Голодомору. Виховна година до дня пам'яті жертв Голодомору ”Україна. Хай хвилина вшанування світлої памяті жертв голодомору в Україні 1932-1933 років стане актом поминальним, актом покаяння і перестороги для громадян нашої незалежної держави, співвітчизників за кордоном, для всіх людей доброї волі і чистої совісті. Виховна година на тему: «Замордовані голодом»(До дня пам’яті.) Воістину говорять колективний голод, колективний холод, біль і страждання, колективна смерть, вони й понині кровоточать у серцях тих, хто пережив страшні роки, а тепер дістав таку можливість розповідати, свідчити, переконувати. Демонстрація презентації «Голодомор в Україні». «Великі твої жертви, Україно!» Сценарій вшанування пам’яті. Як вшановують пам'ять жертв Голодомору в Україні? 28 листопада 2006 року за пропозицією Президента України. Ющенка Верховна Рада України ухвалила Закон «Про Голодомор 1932-1933 рр. в Україні, в якому заявлено Виховна година на тему для учнів 7-11 класів «Голодомор 1932.» Штучний голодомор в Україні визнано одним з найбільших актів геноциду, яке знало людство. Третина всіх померлих від голоду — це діти. А до якої статистики віднести тих, кого сталінські чекісти розстріляли за кілька колосків, чи які померли, засуджені за ці ж колоски до тривалого ув'язнення у в'язницях чи Виховна година до Дня пам’яті жертв Голодомору • ВсімОсвіта Голодомор — бо голод був штучний, тобто організований тодішнім керівництвом для того, щоб зламати опір українських хліборобів, знищити український народ.

Історики називають різні цифри жертв голодомору.

Але всі вони страшні.

У світі не зафіксовано голоду подібного тому. Виховна година до дня пам яті жертв голодомору. 4 Міністерству закордонних спав України за участю Міжнародного координаційного комітету Світового конгресу українців для планування відзначення 75-х роковин Голодомору в Україні, розробити у місячний строк план тематичних заходів у зв’язку з 75-ми роковинами Голодомору. Сценарій до вшанування жертв голодоморів "Україна пам’ятає." Голодомор в Україні тривав два роки поспіль, спустошуючи села, викорінюючи покоління хліборобів та знекровлюючи націю. Відкрита виховна година: «Памяті жертв голодомору» У вічність нестиму сторінку сумну — Про жертв геноциду пам'ять святу. Ведуча 2. Хай хвилина вшанування світлої пам’яті жертв голодомору в Україні 1932-1933 років стане актом поминальним, актом покаяння і перестороги для громадян нашої незалежної держави, співвітчизників за кордоном, для всіх людей доброї волі і чистої совісті. Загальношкільний виховний захід вшанування жертв. Голодомор – масовий штучно організований голод, влаштований комуністичним режимом шляхом насильного вилучення продовольчих запасів в селян, яке поєднувалось із широкими репресіями проти різних верств населення. Голодом було вбито мільйони людських життів. Страшні обставини злочину унеможливлюють встановлення точної кількості смертей невинних людей та вичерпного поіменного списку жертв. За підрахунками, проведеними Інститутом демографії та соціальних досліджень НАН України, в Україні внаслідок Голодомору 1932. Сульский навчально-виховний комплекс — Голодомор. Багато держав світу на сьогоднішній день визнали Голодомор в Україні злочином проти людства. Кажуть, що історії властиво повторюватися. Наше завдання зробити так, щоб таких трагедій більше не було. Виховна година до дня пам'яті жертв Голодомору ГОЛОДОМОР — масовий голод, що охопив обширні території і призвів до значних людських жертв на території Української РСР в першій половині 1933 року на тлі голоду в СРСР в 1932-1933 роках. Політичні опоненти біль-шовиків називали організацію голоду на Україні в цей період їх самим страшним зло-чином. Виховні години до дня пам'яті жертв Голодомору <!—if(ОСІННІЙ.) Присвячений 75-Й річниці трагедії бабиного яру.

Виховний захід. «Голодомор – трагедія України та людства.» ПІДГОТУВАЛА. ПЕДАГОГ-ОГРАНІЗАТОР. Сценарій лінійки до Дня пам'яті жертв голодомору «Тернистими.» Виховна година на тему: «Міжнародний день пам’яті жертв.» Всі категорії Виховна робота Гурткова робота Конкурси та ігри Конспекти уроків Контрольні роботи Матеріали до уроків Методичні рекомендації Освіта в цілому Підручники та посібники Планування Позакласні заходи Презентації Професійна освіта Сценарії заходів та свят Управління школою. Виховна година до дня вшанування жертв Голодомору. Виховна година ”україна пам'Ятає!" (присвячено Дню пам'яті жертв Голодомору). Виховний захід "Україна памя'ятає" Відео «Голодомор 1933 року» Даний виховний захід знайомить дітей з історією нашого народу, що пережив страшні роки голоду, ілюстрації та відеоролики допомагають побачити жахливі картини того часу, що викликає співчуття у дітей до тих людей. Виховна година. ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ Єдині виховні години "Україна — це я". Виховна година "Поведінка людини у надзвичайних ситуаціях". Виховна година до Дня Соборності України. Виховна година на тему «Жнива скорботи» присвячена пам'яті. Учасників перепису було репресовано. Різні джерела називають різні цифри жертв голодомору в Україні — від 531 тис. осіб до 7 млн. 200тис. жертв. Не так давно дослідник Василевський дійшов висновку, що від геноциду по відношенню до українського народу у роки голоду. Сценарій до дня вшанування жертв голодомору (КОНСПЕКТ.) Нинішньому поколінню непросто і важко сприймати уроки Пам’яті жертв Голодомору. Година пам’яті "500 днів смерті" (вшанування пам’яті жертв.) Інші методичні матеріали з предмету виховна робота для 5-12 класів та дорослих. «Комуністичний режим намагався не тільки приховати правду про.». Виховна година до дня пам'яті жертв Голодомору «Україна.» Те, що творилось тоді в Україні здоровий глузд відмовлявся розуміти, але так було. Сценарій "Запали свічку".

Поминальна година жертв Голодомору Виховна година в 2 класі до Дня пам’яті жертв Голодомору. Про голодомор на Україні».

Ведучний 1. Щороку кожної четвертої суботи листопада о 16 годині оголошують загальнонаціональну хвилину мовчання, після чого по всій Україні відбувається акція «Запали свічку», в межах якої всі охочі несуть свічки до пам‘ятників. Урок("Голодомор ")(6 кл) (Виховна година) На знак вшанування пам’яті невинних жертв Голодомору у суботу 22 листопада з 16 години приєднуйтесь всією родиною до всеукраїнської акції «Засвіти свічку!». Із настанням темряви засвітіть і поставте свічку на підвіконня так, щоб її було видно знадвору. Виховна година. День пам'яті жертв голодоморів Листопад 1932 р. – в Україні запроваджується система голодних гетто – ”чорних дощок”. Занесення на 2чорні дошки” колгоспів, сіл і цілих районів означало їх повну ізоляцію, вилучення всього продовольства, заборону ввезення, будь-яких товарів та інші жорстокі репресії, що було рівнозначним смертному вироку їх мешканцям. ШКІЛЬНІ РОКИ — Вшанування пам'яті жертв Голодомору Виховна година до Дня пам’яті жертв Голодомору “Голодомор 1932—1933 рр. в Україні, його причини та наслідки”. Виховна година до дня пам'яті жертв Голодомору Методичний. Хай ця хвилина увійде в наші серця тихою молитвою, очистить наші душі від зла. На вшанування світлої пам’яті жертв голодомору в Україні 1932-1933 років оголошую хвилину скорботи. Виховний захід до Дня вшанування жертв Голодомору. Виховна година присвячена пам’яті за загиблими у Голодоморі в Україні в 1932-1933 роках. Тип проведення: відкритий захід.

Учасники: учні 6 –Б класу. Мета: Вшанувати світлу пам’ять безвинно замучених голодом людей. Поглибити знання про роки Голодомору в Україні та його наслідки для Виховний захід до Дня Пам'яті жертв Голодоморів. Мета даної виховної години:ознайомлювати учнів з трагічним минулим нашого народу; вчити дітей бережно ставитися до історії своєї країни, розкривати її як білі, так і чорні сторінки; виховувати здатність кожної людини на скорботу і пам'ять про мільйони загублених життів співвітчизників. Виховна година до дня пам'яті жертв Голодомору — Вчителям. День вшанування жертв Голодомору. 1. : (Таміла) 86 років минуло відтоді, як мільйони синів і доньок України, мільйони невинних людей, мільйони наших рідних і близьких були без жалю винищені голодомором. Наш народ пережив катастрофу, яка могла зупинити життя всієї нації. Виховна година " Голодомор 1932-1933 рр." Інші методичні. Виховна година до дня пам'яті жертв Голодомору. ”Україна пам’ятає!" Мета. Ознайомлювати учнів з трагічним минулим нашого народу; вчити дітей бережно ставитися до історії своєї країни, розкривати її як білі, так і чорні сторінки; виховувати здатність кожної людини на скорботу і Година пам’яті “Жнива скорботи” (до Дня пам`яті жертв.) Виховний захід-реквієм з вшанування пам’яті жертв. А на міжнародній конференції з питань голодомору в Україні була оприлюднена цифра 10 млн Виховна година до Дня пам’яті жертв Голодомору Те, що відбувалося в Україні в 1932-1933 роках, ніде в документах не зафіксовано, бо Сталін наказав ставитися до голодомору як до неіснуючого явища. До загибелі мільйонів селян привело холоднокровне рішення Сталіна відібрати в українських селян їстівні припаси, а потім оповити голодуючих завісою мовчання, заборонити будь-яку допомогу їм з боку міжнародної або радянської. Виховна година на тему: "Україна пам'ятає! Світ визнає!" Розробка цієї виховної години допоможе класному керівнику ознайомити учнів з історичними передумовами виникнення Голодомору, з політикою більшовиків проти українського народу, охарактеризувати наслідки Голодомору. Сценарій вшанування пам’яті жертв голодомору 1932-1933 років Здали селяни державі продподаток, але раптом оголосили другий, а потім і третій. Почали їздити по селах спеціальні продзагони і забирати все до нитки… Ведучий: Як можна забути, що без стихії, без засухи, без війни – в самому центрі цивілізованої Європи, в Україні, яка незадовго перед цим була житницею континенту, небачений голод забрав у могилу мільйони людей? Виховна година "Голодомор в Україні" Опис документу: Голодомор 1932-1933 років в Україні назавжди залишиться в пам'яті українців як одна з найважливіших сторінок історії. Ця сторінка сприймається суспільством передусім на емоційному рівні. Водночас Голодомор — це історичне явище, яке відбулося у конкретний час, у конкретному місці і є наслідком дій конкретних осіб. ДЗВОНИ СКОРБОТИ (година пам'яті жертв голодомору) Виховний захід до вшанування жертв голодомору — Мої файли. Учасників перепису було репресовано. Не так давно дослідник Василевський дійшов висновку, що від геноциду по відношенню до українського народу у роки голоду 1932-1933 рр. загинуло 7. Виховна година до Дня пам"яті жертв Голодомору Конспект. Тема:Виховна година «Голодомор 1932 -1933 рр. в Україні».

Мета: навчити сприймати різні життєві ситуації; розвивати цікавість до минулого свого народу; виховувати шанобливе ставлення до історії Українського народу. Обладнання: презентація,відео, пісні про Голодомор, хліб Виховна година до Дня пам’яті жертв голодоморів Як чинився Голодомор на Україні? Він здійснювався за допомогою тотального державного терору, злої волі одних людей проти інших. Назвемо складові політики Голодомору. Виховна година: "Голодомор — незагоєна рана українців" 27 січня – Міжнародний день пам’яті жертв голокосту. В цей день у ДНЗ Одеському Центрі професійно-технічної освіти відбулися виховні заходи направлені на морально-етичне виховання учнів, розвиток відчуття патріотизму, гуманності, милосердя та співчуття. Виховна година на тему "Голодомор 1932-1933 років" На знак вшанування пам’яті невинних жертв Голодомору приєднуйтесь всією родиною до. Розробка виховної години "Голодомор" України. Виховна година " Україна пам'ятає!". Присвячена до дня пам'яті жертв Голодомору. Бібліотека Класному керівникові Виховна робота. Виховна година — реквієм "День пам'яті жертв голодоморів: 85. Виховний захід присвячений вшануванню пам'яті жертв голодомору. Вікова категорія 2 клас. Мета заходу: визначити суть, причини та наслідки Голодомору 1932 Сценарій виховної години "Голодомор" Конспект. Виховна година :«День пам’яті жертв голодомору» Сценарії виховних заходів — Годлевська Валентина Степанівна Виховна година "Голодомор в Україні". На початку 20 століття Україна пережила три Голодомори: 1921-1923, 1932-1933 та 1946-1947 років. Найбільш трагічним з них виявився голод 32-33 років, що був організований радянською владою під час сталінських репресій. Виховна година "День пам'яті жертв Голодомору" — Семеняка В вчитель початкових класів.

Абдулфайзова.С. Тема: ГОЛОДОМОР – трагедія українського народу. День пам'яті жертв Голодомору. Практичні поради вчителям для. 6 клас. Презентация на тему: "Виховна година до дня пам'яті жертв." Саме тому не можуть історики по сьогоднішній день підрахувати справжню кількість жертв голодомору. Не так давно дослідник Василевський дійшов висновку, що від геноциду по відношенню до. Година спілкування "Голодомор. Память народу неубієнна." Повідомлення про факти голодомору. Голодомор в Україні тривав 17 місяців (з квітня 1932 року по листопад 1933 року). Навесні 1933-го від голоду вмирали 17 людей щохвилини, 1000 – щогодини, майже 25 тисяч – щодня. Голодомор – бо голод був штучний, тобто організований тодішнім керівництвом для того, щоб зламати опір українських хліборобів, знищити український народ. У світі не зафіксовано голоду подібного тому. Виховна година "Голодомор — біль серця всієї України" Конспект. Виховний захід до дня пам’яті жертв Голодомору та тоталітаризму ”Україна пам’ятає!” Пройшов в НВК 26112016 р. Метою заходу було ознайомлення учнів з трагічним минулим нашого народу, розкриття болі і чорних сторінок історії нашої держави, виховання здатності кожної людини на скорботу і пам’ять про мільйони загублених життів співвітчизників, вшанування пам’яті безвинно замучених голодом та політичними репресіями людей, виховання в учнів патріотизму та особистісних рис громадян України. Презентація "Пам'ять про голодомор " Презентація. Виховна. Вшанування пам’яті жертв голодоморів в Україні. Вікторина "У країні рідної мови". День Героїв Небесної Сотні. Виховна година до дня пам'яті жертв Голодомору "Україна." Розробила. Класний керівникк 6-А класу. Кулікова Лілія Олександрівна. Виховна година " день пам'яті. Голодомор" 2 клас з предмету виховна робота. «Голодомор 1932-1933 років в Україні назавжди залишиться в па.». Автор(ка): Гудзь Наталія Анатоліївна. Виховний захід День пам’яті жертв голодомору в Україні проводиться щорічно в четверту суботу листопада. Вперше вшановувати пам'ять загиблих почали в 1998 році з указом Леоніда Кучми. Борівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів — Вшанування. Також в Україні у той час на повну потужність працювали спиртзаводи, які переробляли зерно на горілку, що йшла на експорт. «У Бабаях був спиртзавод, біля якого знаходилися ями, куди зливалася барда. Голодні люди набирали барду в торбинки, тут же їли її, але від кольок багато хто помирав на місці. Виховна година до Дня пам'яті жертв голодомору «Україна.» Наказ Президента України «Про оголошення в Україні 2008 року Роком пам’яті жертв Голодомору». Ушановуючи пам'ять мільйонів громадян, які стали жертвами Голодомору 1932-1933 років, з метою донесення правди про геноцид українського народу до української громадськості і Виховна година до Дня пам'яті жертв Голодомору «Україна.» Виховна годитна "Голодомор" Хід виховної години Всі класи 1 клас 10 клас 11 клас 2 клас 3 клас 4 клас 5 клас 6 клас 7 клас 8 клас 9 клас Дошкільне виховання. Виховна година до дня пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років Ознайомити учнів початкових класів із жахливими роками голодомору в Україні. Допомогти зрозуміти душевний стан авторів творів про голодомор. Викликати в учнів співчуття до долі людей, які жили в ті тяжкі часи. Голодомор в Україні 1932-1933: історія, факти, вшанування пам’яті Корній. «Я, Максим Корнійович Перепутька, відмовляюся від своїх батьків-кулаків, які ціле своє життя були врагами робочого класу і стояли на засадах власності, навіть тепер не зрікаються своїх ганебних засад. Рівно ж осуджую, п'ятную і вимагаю суворої кари своєму бувшому братові Лаврінові, який став до послуг петлюрівської контрреволюції і своєю злочинною діяльністю свідомо шкодив ростові. Виховна година "День пам'яті жертв Голодомору" — Виховні. Пам’Яті Жертв голодомору 1932-1933 років в україні. "Люди правди" до Дня пам’яті жертв Голодомору Інші методичні. вшанування пам'яті жерт Голодомору – це «Мелодія Скорика». Виховна година. Година пам'яті «Жнива скорботи» Сценарії до Дня пам'яті жертв Голодомору Сценарій до дня вшанування жертв голодомору. «Україна пам’ятає, світ визнає». (На фоні музики Скорика). Ведучий: Їх ніхто вже не запалить. Виховна година "Голгофа голодної смерті" (до дня вшанування.) Розробка виховної години "Голодомор". Скачать материал. библиотека материалов. Класна година "Голодомор — трагедія українського народу" Щоб українці завжди були ситі. Учитель. На вшанування світлої пам'яті жертв голодомору в Україні 1932-1933 роках оголошую хвилину скорботи. Хай ця хвилина для нас стане актом поминальним, актом покаяння і перестороги, увійде в наші серця тихою молитвою. Відкрита виховна година до Дня пам'яті жертв Голодомору -Блокада мешканців окремих територій та всієї України. Учениця.Великий голод 1932-1933 років в Україні забрав життя від 7 до 10 мільйонів невинних людей. Учні переглядають відео про пекучу правду з життя українського народу. 23 листопада вся країна вшановує пам’ять жертв Голодомору. Виховна година до дня пам'яті жертв голодомору 1932-33рр. Перегляд файлу. Виховна година до дня пам’яті жертв Голодомору. «Україна пам’ятає!» 6 клас. Класний керівник Усач Ю.А.

Мета: Ознайомлювати учнів з трагічним минулим нашого народу; вчити дітей бережно ставитися до історії своєї країни, розкривати її як білі, так і чорні сторінки; виховувати виховний захід "День вшанування жертв Голодомору" Виховна година"6 грудня — День Збройних Сил України ". Привільський ЗЗСО І-ІІ ступенів Черкаської селищної ради — Заходи 80 років тому по Україні гуляла смерть. Смерть без війни, без посухи чи потопу.

Смерть спустошила села й хутори, і живі не встигали хоронити мертвих. Виховний захід до вшанування пам'яті жертв Голодомору Виховна година на тему: ПІДГОТУВАЛА Класний керівник 6 класу Саджениця Ірина Леонідівна ВИХОВНА ГОДИНА «ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ» МЕТА: знайомлячи учнів з жахливими фактами геноциду окупаційної влади проти українського народу, викликаючи жаль, співчуття, обурення і ненависть до катів, поглиблювати розуміння цінності свободи й незалежності України, а також особистої критичності кожного громадянина до її закріплення і зміцнення, щоб ніколи не повторилися репресії, голодомори, нехтування правами людини. Виховна година «Голодомор – чорна сповідь моєї Вітчизни». Загальношкільний виховний захід вшанування жертв Голодомору і тоталітаризму ”Україна пам’ятає!” Виховна година на тему: “Жнива скорботи” присвячена пам’яті жертв голодомору. Вшанування пам’яті жертв Голодомору українського народу. Хай хвилина вшанування світлої пам’яті жертв голодомору в Україні 1932-1933 років стане актом поминальним, актом покаяння і перестороги для громадян нашої незалежної держави, співвітчизників за кордоном, для всіх людей доброї волі і чистої совісті. День пам'яті жертв голодоморів — Вікіпедія Хай хвилина вшанування світлої пам’яті жертв голодомору в Україні 1932-1933 років стане актом поминальним, актом покаяння і перестороги для громадян нашої незалежної держави, співвітчизників за кордоном, для всіх людей доброї волі і чистої совісті. Хай у кожному місті і селі, в кожній оселі, в кожній родині старий і малий схилить голову перед пам’яттю невинно убієнних голодом-геноцидом, уклінно припаде до їхніх могил, поставить свічку перед образом Божим. Виховна година до Дня пам’яті жертв Голодомору “Голодомор.” Виховна година: "Голодомор". Інші методичні матеріали. Указом Президента Віктора Андрійовича Ющенка було запроваджено День пам'яті жертв голодоморів та політичних День пам"яті жертв Голодомору виховний захід Хід виховної години. Вчитель: Голодомор 1932-1933 рр. — одна з найстрахітливіших сторінок у новітній історії українського народу. Роки державної незалежності України стали часом складного усвідомлення причин перебігу та наслідків національної катастрофи українців. Виховна година до Дня пам'яті жертв Голодомору " Схилімо. Голодомор в Україні 1921-23 рр. був етнічною чисткою і найбільше вразив південні області Української СРР. Радянська влада утверджувала свою політику та бажала упокорити українських заможних селян. Голодомор 1932-33 рр. є визнаним на міжнародному рівні геноцидом Виховна година: «Невиліковний біль – Голодомор». День пам’яті жертв Голодоморів відзначають в Україні у 4ту суботу листопада щороку. О 16:00 оголошують загальнонаціональну хвилину мовчання, після чого по всій Україні відбувається акція «Запали свічку». Усі охочі несуть свічки до пам’ятників жертвам.

В акції також можна взяти. План заходів щодо вшанування пам’яті жертв Голодоморів. Мета: вшанування загиблих, ознайомлення школярів з причинами на наслідками Голодомору в Україні, виховання поваги до чужої праці. Виховний захід «Пам’яті жертв голодомору» (Виховна година до дня пам'яті жертв Голодомору). Мета: ознайомити учнів з трагічним минулим нашого народу; вчити дітей бережно ставитися до історії своєї країни, розкривати її як білі, так і чорні сторінки; виховувати здатність кожної людини на скорботу Виховний захід на тему: «Голгофа України» (присвячений пам’яті.) Слайд № 2. Голодомор – злочин геноциду проти Українського народу. Комуністичний режим намагався не тільки приховати правду про Голодомор в Україні, але й назавжди знищити крихти пам’яті про цей злочин. Небезпечним було не тільки писати про це в пресі, листах до партійних «вождів» або ж родичів за кордон, але навіть згадувати в приватних щоденниках. Вшанування пам"яті жертв голодоморів в україні Хід виховної години Роки державної незалежності України стали часом складного усвідомлення причин перебігу та наслідків національної катастрофи українців. Презентація до Дня вшанування пам'яті жертв Голодомору. Ведучий День пам‘яті жертв голодомору – щорічний національний пам‘ятний день в Україні, який припадає на четверту суботу листопада. В ці дні ми вшановуємо пам‘ять українців життя яких забрав голод 1932-1933 рр. 24 країни світу офіційно визнали голодомор геноцидом українського народу. ВИХОВНИЙ ЗАХІД «Голодомор – трагедія України та людства.» На знак вшанування пам’яті невинних жертв Голодомору у суботу 26 листопада з 16 години приєднуйтесь всією родиною до всеукраїнської акції «Засвіти свічку!». Із настанням темряви засвітіть і поставте свічку на підвіконня так, щоб її було видно знадвору. Виховна година: «Пам’яті жертв голодомору» цивілізованої Європи – в Україні, яка незадовго перед цим була житницею континенту, небачений голод Виховна година «Стоп Булінг!», 6 клас «Пам’яті жертв голодомору». Мета. Ознайомити учнів із жахливими роками голодомору в Україні; допомогти зрозуміти душевний стан авторів творів про голодомор. Викликати в учнів співчуття до долі людей, які жили в ті тяжкі часи. ВИХОВНА ГОДИНА Ведучий На вшанування світлої пам’яті жертв голодомору в Україні 1932 — 1933 роках оголошую хвилину мовчання. Стук метронома. Ведучий 2. Хай ця хвилина для громадян нашої незалежної держави, співвітчизників за кордоном, для всіх людей доброї волі й.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу